Peggy Sue

58 chevy.jpg (10761 bytes)

Peggy Sue er en Amerikanerbilklub, som er for alle, der har interessen i Amerikanske biler, samt kammeratskabet i og omkring disse biler.

Vi mødes hver fredag fra kl. 19.30 i klublokalerne hvor vi hygger os, snakker om bilerne eller noget helt tredje. Hver d. 1 tirsdag i md. er der et medlemsmøde også kaldet Ps-møde hvor der er nyt fra klubben, ture træf og lign aftales
I sommerhalvåret plejer vi, hvis vejret er til det, at køre en tur.
Om sommeren går det meste af tiden med træf. Fra ca. d. 1. maj til d.1. september, er der træf næsten hver week-end, bl.a. også svenske træf, såsom Power Meet Västerås og Wheels And Wings Varberg. Klubben deltager også i andre arrangementer, såsom byfester, udstillinger o.lign. Samt virksomheds besøg, biografture, grill-aftner så det hele drejer sig ikke kun om bilerne.

Værkstedet

Værkstedet har altid været en vigtig del for Peggy Sue. Medlemmerne holder fast i denne vigtige ting ved at mødes hver d. 3 tirsdag i md. på et værsted hos et medlem, hvor besøget går på tur. Klubben har ved et medlem sat vores 4 søjlet lift og divs hjælpe værtøj. dette kan for klubbens medlemmer bruges lige så meget man vil.

Klubben har på vores nye adr. fået 140 kvm stort værksted med plads til opbevaring og service af medlemmernes US-biler.